100 game – The century – Golden hour

Kärt barn har många namn, och i detta fall handlar det om ett dryckesspel som tvingar en att dricka kopiösa mångder, även om man tar små klunkar.

Dryckesspelet går även i Sverige under Minuten, Timmen eller liknande.

Så spelar man 100 game – The century – Golden hour

Samla några kompisar och stora mängder av det som skall drickas.

Varje minut under en timme (om man spelar golden hour) eller under 100 minuter om man kör 100 game / The Century så tar man något att dricka.

Det finns inga finesser, inga skratt och ingen uppmärksamhet att få. Allt går bara ut på att bli så full som möjligt. De som kan dricka mycket brukar straffa ut sig ganska snabbt i 100 game då de tar för mycket att dricka under de första 10-15 omgångarna. Det brukar sluta med att de somnar snabbt under kvällen ;)

Historien bakom 100 game

Jag har sökt länge för att hitta urspunget bakom spelet, men troligen har detta dryckesspel funnits sedan man började tävla i vem som kunde dricka mest. Varianter på dryckesspelet finsn i alla världsdelar och oavsett om det är tequila, vodka, ouzo eller liknande så har man spelat variationer på detta dryckesspel.

Gör dryckesspelet till ett bartrick

Är du smart (samt tål en del alkohol) är detta ett bra spel att använda som bartrick. Ju större och machismo kille du utmanar i baren, desto mer kommer han hälla i sig i början av spelet. Till slut kommer han inte orka igenom The Century utan stupar i backen.

Tyckte du att det var ett bra dryckesspel?

[ratings]

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: