Kategorier
Livet

1,3 kilo upp – fast inte rätt upp

Får väl tacka midsommar för hjälpen närmare målet. Fort gick det att hoppa grodorna upp i vikt. Typ 400 gram per dag ökade jag under midsommar… Det mesta är vätska och kolhydrater, så jag misstänker att jag nästa invägning har tappat ca 1000 av de där 1300 grammen.

Det hade ju varit trevligt om viktökningen kom från strong lifts programmet, men det har jag svårt att hävda 🙂

Men kolhydrater är roliga på det sättet. Några här och där gör inte så mycket, men klumpar de ihop sig under för lång tid utan tillräcklig träning så lagrar kroppen in dem i förråden. Då snackar vi inte muskelfibrer utan större (ibland även nya) fettceller.

Skall jag vara ärlig så har helgen varit allt annat än optimal vad gäller kost och näring. Det viktiga är att låta en skräpätarhelg som denna att rinna av en. En dålig helg märks och känns, men håll dig till planen så försvinner det snabbt

 

Kommentera