Kategorier
BJJ

18 dagar kvar, kränkningsintervaller och badrumskränkning

Körde kränkningsintervaller idag för att bättra på explosionen i benen. Maxfart i korta intervaller, och kort vila mellan varje. Sättet jag gör det på är att cykla en sträcka som uppvärmning. Sedan kör jag spurtintervaller (maxf…

Körde kränkningsintervaller idag för att bättra på explosionen i benen. Maxfart i korta intervaller, och kort vila mellan varje. Sättet jag gör det på är att cykla en sträcka som uppvärmning. Sedan kör jag spurtintervaller (maxfart, trampar så hårt jag orkar på pedalerna) från en lyktstolpe ill en annan. Sedan trampar jag lugnt fram till nästa lyktstolpe och ”vilar” och när jag kommer fram till nästa lyktstolpe så börjar jag om.

Rinse n repeat tills jag inte orkar trampa mer. Det brukar inträffa efter cirka trettio intervaller. Då vilar jag över två lyktstolpar tills jag får tillbaka kraften. Då börjar det roliga med maxfart över två lyktstolpar tills jag kroknar. Kränkt!

Photo

Det roliga i det hela var att det inte var mycket mer än 6 grader ute. Kändes småsvalt eftersom jag satt på racern med kortbyxor och inga handskar. Hade svårt att få upp förrådsdörren efter passet för att händerna var stelfrusna.

Längtade efter ett varmt bad för att få högre kroppstemperaturen högre än en pingvin vid ruvning, men det gick sådär. Först var det bara ljummet vatten som kom från kranen, men det ändrades till enbat kallvatten efter en stund. Jätteskönt bad då…

Långpass imorrn!

Permalink

| Leave a comment  »

Kommentera