Kategorier
Nytt

19 dagar kvar – twitter och vila

Jag har lagt upp min träning inför Sömnlös i Rudan så att jag kör 5+1. 5 dagars träning, 1 vilodag. Rinse n repeat! Det kommer i slutändan ge två extra vilodagar dagarna innan Sömnlös.

Idag var en vilodag, så efter middagen gick jag och Tess ut på en power walk. 80 minuter på ett rejält kuperat elljusspår i skogen. Fåglarna kvittrade, solen sken och sällskapet var bäst så vi höll bra takt och snackade hela tiden.

Drog igång twitter när jag kom hem, och det var nästan som om tweepsen kände på sig att det kurrar i magen på mig

Photo

Får fylla på med lite (mycket) god och högproteinig mat nu ikväll. Kroppen svarar bra på träningvolymen, så det är bara att hänga på med matintaget. Att få i sig runt 3700 kcal per dag är inte helt enkelt.

Kommentera