Kategorier
Nytt

23 dagar kvar – kärt återseende men inget klipp

Körde i skogen idag. Upptäckte mina gamla kompisar Chefen, Ormträsket, Gambacken, Berg o dalbanan, Pauls hylla och massa andra roliga stökiga besvärliga saker.

Photo

skogscykling är brutalt jobbigt om man spänner sig, för då får man kämpa emot sig själv hela tiden. Planen är att bli mjukare och smidigare på det tekniska, och öka klippet i benen.

Så nu blir det fokus på det den här helgen. Kvalitativa pass med fokus på en sak åt gången. Imorrn är det innebandy, men det gör inget. Bra konditionsträning och ett skönt avbrott.

Trots allt kändes det väldigt bra att vara tillbaka på mountainbikebanan i Rudan. Höll en riktigt lugn takt idag för att känna in teknik, cykel, kropp och hjärna. Det kommer gå att kapa rejält på ärets första tid, och fortfarande ta det lugnt. Det känns bra.

Förövrigt kan jag verkligen rekommendera Endura Hummvee trail shorts. Snygga, bekväma och riktigt prisvärda: http://www.cyclecomponents.com/1/sv/artiklar/mountainbike/personlig-utrustnin… testade mina idag. Sommartestet kvarstår såklart, men man behöver inte se ut som en dykare på en S&M fest bara för att man skall cykla.

Kommentera