Kategorier
Nytt

27 dagar kvar – aktiv vila och andra nyttigheter

Har gått igenom kläder och annan utrustning, och inser att det fattas en del. Pannlampa är ett måste, vilket jag får lösa på något ätt. Jag skulle behöva ett par tights till, så jag har ombyte, och det behöver lösas i vilket fall som helst.
Sen har jag en drös med cykelbyxor som skall sys om, så att de minskar ett par storlekar i omfång. Utöver det har jag massa reservdelar som jag måste plocka ihop och köpa där det saknas. Tänker främst på slang och bromsbelägg, men det kommer nog komma mer saker framöver.

Photo

Skalman är en bra förebild för ett uthållighetslopp. Han har planerat väl, och följer sin plan. Jag har inte kommit så långt i min egen planering, men snart är det dags.

Utrustning har knäckt många 24h cyklister. Tänk dig själv att vara i princip utmattad (framför allt mentalt) efter en natts cykling, komma in i målområdet för varvning, byta kläder och då upptäcka att allt man har dryper av svett och annat blött, är täckt av lera och grusigt på insidan. Inte så mysigt, för att underdriva lite. Sånt går inte att tänka bort, oavsett hur stark man är mentalt.

Den här dagen får bli en aktiv vila dag, med cykelunderhåll (mina cyklar och ungarnas), lite annat som behöver göras här hemma och sedan någon timmes enkelt rull på cykeln samt en power walk med Tess.

Imorgon blir det skoj cykling. Vämer upp med 6 km asfalt, och sedan är det pang på Rudanbanan. Cyklade inte där på hela förra året, så det är säkert någon ny rot som jag inte känner igen 🙂 Skall försöka hinna med några varv innan det blir för mörkt.

Kommentera