Kategorier
Nytt

28 dagar kvar, stormande racer och Asterix & Obelix

Det blåser ute kan jag meddela. Körde första racerrundan idag, o jösses vad tungt det var. Tyngre än vanligt med stormen som motstånd. Sedan är min racer en singlespeed, så jag har inte så mycket val. Det är bara att trampa på. Tänker lite på Ingemar Stenmark ”he ba å åk” (om man är förberedd och har tränat så är det faktiskt bara att åka. Pang på liksom).

De första rundorna nu är mest för att lära/vänja kroppen. Maxpuls och full fart i en riktning på förutbestämd tid. Sedan vila några minuter och efter det vända tillbaka, men det skall gå snabbare hem. Jag gillar den typen av upplägg. Behöver montera ett flaskställ på racern bara. Vara ute i en timme utan att dricka funkar, men nu blir det allt längre pass och då behövs vätskan.

Fondue = Asterix & Obelix?

Photo

ikväll skall vi till fondueboden på middag. Vår familj är förlustverksamhet för deras del. Tess o lilla M äter normala portioner, men jag och killarna kan förstöra budgeten för vilken buffé som helst.
Ikväll blir det stora mängder kyckling, fläsk- och nötkött, grönsaker och chokladfondue. Och massor med nyfriterade pommes frites.

Mums!

Kommentera