Kategorier
Nytt

29 dagar kvar, nostalgi och cykelstrul

Vad snabbt det går att skifta fokus… Nu är det cykling som gäller. Skulle pumpa racern för att ge mig ut på en mysig runda till Nacka och tillbaka. Pyssst sa det från ventilen. Gummit släppte från ventilen, så jag skickade ungarna till LBSen med uppdrag att köpa cykelslang. Exakt likadan cykelslang. Det lyckades de med. Själv tog jag singlespeeden och tog en asfaltsrunda (körde bumerangintervaller).

Bumerangintervall är att Cykla så långt du hinner på 20 minuter. Vila 3 minuter. Cykla sedan hem igen, men på kortare tid. Imorrn blir det den lugna rundan till Nacka, men på söndag är det dags för nästa utmaning, så långt jag orkar på 30 minuter, sedan vänder jag hem igen. Sen är det bara att öka tiden, så blir jag bättre och bättre.

Kollade runt lite efter gammalt Sömnlös material, och hittade den här gamla godingen: http://www.utsidan.se/cldoc/i-somnlos-i-en-succe_574.htm Det var första gången vi arrangerade, och jag misstänker att det kommer bli ganska lika även den här gången. Galet, kul, sjukt, utmattat och skrattfest.

Hittade den här med

Photo

Skall kolla på den ikväll. Jag är jäkligt stolt över det arrangemanget. Det var ett riktigt bra år!
Tänker konvertera den med, så att jag kan ha den i iPad:en. Inspiration!

Träningsupplägget är klart i min skalle, nu skall jag bara få ner det på papper med. Turer till Nacka, Arlanda och bumerangintervaller står på schemat, förutom kräk dröjt varv i Rudan.

Matupplägget blir att äta 2gram protein per kroppskilo, hålla nere fettet och balansera energiuttaget. Det kommer bli kämpigt. Nu blir det biffmacka, öl och naturgodis.

Kommentera