Kategorier
Livet

4.34 – ett klockslag jag känner igen

20120111-064305.jpg

Det står så ibland på klockan när jag går och lägger mig på helgerna.

Nu har det stått så på klockan när jag kliver upp! ”hela” veckan hitentills… Det är märkligt hur mycket man hinner med när man kliver upp två timmar tidigare än man brukar. Visserligen så går vi och lägger oss en timme tidigare än vi brukar, så rent matematiskt är det bara en timme extra, men det känns som mer.

RSS flödet är läst, jag och @partypinglanse dominerar både twitter och facebookflödet och all spammail är raderad. Det gör att dagens sysslor kan fokuseras på viktiga saker, och det gör att allt känns mycket mer effektivt.

Och allt på grund av 4.34. Klart intressant. Skall bli kul att se hur länge det fortgår. Och om det går att kombinera med de vanliga träningsaktiviteterna. Jag vet att det finns många andra som kliver upp tidigare eller klivit upp så här tidigt i åratal, men för oss är det en ny upplevelse…

2 svar på ”4.34 – ett klockslag jag känner igen”

Kommentera