Kategorier
Livet

7 hummrar, 4 krabbor, tvillingar, längdskidåkare och vänner

20111002-210417.jpg

Helgen är enkel att sammanfatta: Wunderbar!

Skaldjur i massor blev det på skaldjurskryssningen. Kräftorna, musslorna och havskräftorna räknade jag inte, men 7 hummrar, 4 krabbor och några ostron klämde jag i mig tillsammans med olika sorters musslor.

Sällskapet var betydligt bättre än allt annat, detta trots 🙂 massor med god mat, whisky och rom.

En sejour med Tess på Pappagallo med T och J med blandade belgiska öl och vitlöksbröd var en bra grund för lite galenskaper. Förutom att träffa tvillingarna och svartbältet (vilket slltid är kul) så sprang jag kapp en rullskidåkare. Vi skämtade om att någon borde erbjuda cyklisterna i götgatsbacken en vätskekontroll, och rätt vad det är så kommer det en tjej på rullskidor. Självklart springer jag ikapp henne med en Jelen, men hon ville hellre ha blåbärssoppa, och det hade jag ju inte.

En god middag (vegetarisk asiatisk rätt med svamp och bröd som jag aldrig ätit tidigare) och en tunnelbana/pendeltågsresa senare var vi hemma.

Söndagen var totala motsatsen… Tre timmars skogspromenad med Tess och Ninja. Lugnt skönt och avslappnat i en svampbeströdd höstskog på Sörmlandsleden mellan Öran och Rudan.

Sweet weekend sa Bill, härlig helg sa Bull.

Kommentera