Kategorier
BJJ

8 dagar kvar, idag stänger anmälan till Sömnlös i Rudan

Ha! Ni trodde jag var borta eller hade glömt bort hur man gör va? Så är det inte. Bra en tillfällig paus över påsken och lite annat som har haft högre prioritet än bloggandet. Idag stänger anmälan till http://somnlos24.se så sn…

Ha! Ni trodde jag var borta eller hade glömt bort hur man gör va? Så är det inte.
Bra en tillfällig paus över påsken och lite annat som har haft högre prioritet än bloggandet.

Idag stänger anmälan till http://somnlos24.se så snart är det definitivt vilka kombattanterna blir. Jag har inte kollat in siten på länge, och tänker inte göra det förens tidigast i helgen. Men nu är det bara timmar kvar tills anmälan stänger.

Photo

Min egen träning rullar på rktigt bra, och jag har börjat formulera en strategi i huvudet. Veckan fram till sömnlös blir med lite mindre cykling (men kvalitet) och en del teknik.

Sedan är det dags att börja planera kläder, utrustning, reservdelar och camping. Pannlampa är något som jag fortfarande inte löst. I värsta fall så köper jag en enklare lampa och kör så länge batteriet räcker.

Permalink

| Leave a comment  »

Kommentera