Om

http://mattiashandley.se hittar du alla mina projekt och komplett kontaktinfo

Vad är det här då?
Jahapp, ytterligare en blogg. Här kommer allt som finns utspritt på massa andra bloggar att samlas under ett tak, och så lägger jag bjjbloggen, didieatthat, mrhandley och några till i träda.

Kort och gott, allt bloggande som inte passar på spinell.se (som rör ledarskap, affärer och annat viktigt).

Mattias Handley är mitt namn, fast det finns fortfarande en del som refererar till mig som Lindström eftersom jag bytte namn när jag gifte mig med min fru för några år sedan.

Vill du följa mig på andra ställen så är det bara att googla på mrhandley eller mattias handley. Du kan också stalka mig på bloggy (används sällan) eller twitter (används mycket).
Förhoppningsvis kan lite av det jag skriver intressera.

De som känner mig vet att jag är uppvuxen i it industrin, att jag förespråkar transparens och att jag drivs av utmaingar.

Vem är jag då?Jag är en 4-barnspappa uppvuxen i IT industrin. Gillar utmaningar och att ha roligt. Cyklar en hel del, spelar disc golf, tränar brasiliansk jiu jitsu och tänker ständigt på affärer och möjligheter. Spelar lite badminton ibland, oftast på vinterhalvåret.
Saknar ”det går inte” genen, har förmåga att prata om saker som skall hända som att de redan är verklighet och sätter mig ibland i klistret för att jag har barnslig impulskontroll, dvs ingen.

Min fru brukar säga att ”jag är duktig på att lyckas”. Den definitionen av mig gillar jag!

Bakgrunden i kronologisk ordning är medicintekniker, tekniker, it-ansvarig, it-chef, vd (egen företagare), projektledare, säkerhetskonsult, projektledare, chef, produktionsansvarig, strategisk inköpare, upphandlingskonsult, säljare, affärsutvecklare, chef…
Jösses, det blev en hel del… Företagen har varit blandat i storlek och inriktning som Stockholms Läns Landsting, Information Highway, WM-Data, Siemens Med, Luftfartsverket, IP-Only, Mira Network, Digital Touch/Svensktbredband, LFV/Swedavia…

Ordspråk som beskriver mig är:
”Ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid”
”Jag vill inte höra att det inte går, jag vill höra att det inte gick”
”Varför inte?”

Syftet med http://mattiashandley.se/blogg

Syftet med den här bloggen är rent egoistiskt. Det är bara mina åsikter och det är bara mina privata åsikter. Inget av det jag skriver måste nödvändigtvis reflektera mina åsikter i yrkeslivet eller mina uppdragsgivares åsikter. Kort och gott så är det min sandlåda och jag bestämmer i den här sandlådan.

Det är dels en blogg, dels ett sätt för mig att bearbeta och komma ihåg saker. Dels ett sätt att kommunicera ideer, tankar och annat smått o gott. Sedan är den definitivt ett sätt för mig att testa nya saker och nya trender. Inläggen är blandade, högt so lågt, kort och långt, yta och innehåll.

Vill du kommentera gör du det. Jag kommer inte editera det du skriver, om det inte är olagligheter eller spam (eller annat såsom telefonnummer eller annat som bryter mot gällande lagstiftning). Ibland kan det vara svårt att veta vad som är spam, men svarar du inte på mitt mail så kan du vara säker på att jag spammarkerar din kommentar.

Hittar du något du tycker om på bloggen får du gärna använda det. Länka tillbaka till mig där du använder materialet bara.
Med andra ord en non-commercial creative commons licens.

Vill du mig något så hittar du min kontaktinfo på http://mattiashandley.se

 

Kommentera