Kategorier
Träning

Anabolic Bolt – långtest klart

Efter en rekommendation från Peter Blaha aka Pansar så bestämde jag mig att testa Anabolic Bolt från gymgrossisten.

Problemet för mig med näring är att jag äter lunch vid 11 och mellis vid 14 och 16. Efter träningn är jag helt tom på energi, och äter jag inte efteråt blir jag iskall, illamående grinig och får ont i huvudet. När jag är hemma är klockan ungefär 21 och äter middag då

Tidigare har jag testat att ha ”riktig” mat med mig, det fungerar sådär för jag släpar runt så mycket mat ändå. Jag har också testat att ha en shake med proteinpulver men det är halvbra, proteinpulversmaken är jag så sjukt trött på och jag blir illamående med en så stor proteindos direkt efter träning.

Långtest av Anabolic Bolt

Nu har jag nästan gjort slut på en burk av anabolic bolt, och slutsatsen är enkel. Jag köper en ny när den är slut!

Bolt innehåller tre saker:

  • Hydrolyserat vassleprotein
  • Snabba kolhydrater (Vitargo)
  • Kreatin

Jag var mest orolig för kreatinet, då jag brukar reagera på det med huvudvärk och gäspningar. Det enda jag har känt är att jag håller mig pigg och glad hela vägen hem. Näringsmässigt så är det helt rätt med kolhydrater och protein direkt efter träning, och det känns bra efter det att jag druckit den.

På den negativa sidan så är bolt lite söt, och min smartshake läcker så det blir ganska klibbigt på utsidan om jag inte är försiktig.

Här är hela ingredienslistan:

Ingredienser Water melon: Hydrolyserat vassleproteinkoncentrat 36,7% (innehåller emulgeringsmedel; sojalecitin), kolhydratmix (Vitargo® (majsstärkelse), Palatinos® (isomaltulos*), fruktos), Creapure® (kreatinmonohydrat), aromer, naturligt färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (sukralos). Källa till fruktos och glukos.

 

Min rekommendation är enkel, köp! Vattenmelonsmaken är riktigt god och effekten är bra! Trots det töntiga namnet så finns det inget relaterat till anabola i den.

 

Kommentera