Kategorier
BJJ Träning

Bacillen latmask eller bara bacill

Igår blev det ingen bjj träning för mig.

Frågan är om det var bacillen latmask som slog till eller om det bara var bacillen? Jag känner min kropp hyggligt bra. Illamående på väg till jobbet är bara kaffeöverdos. Trött vid 14 betyder att jag inte ätit ordentligt. Blixtar i synfältet betyder att jag behöver dricka vatten och äta något sött.

Men igår hade jag ont i axeln, ”kläggiga” ögon och ont i halsen. Det halsonda har kommit efter helgen, och blir värre när jag sväljer eller pratar.

Så det är lite svårt att veta ibland… Är det psykosomatiskt så till vida att latmasken tar över kontrollen och gör mig till en kverulant eller är det kroppen som viftar med en vit flagga ”Duuude, tagga ner lite, vi håller på med ett stort slag här, miljarder med baciller som invaderar och vi är lite kort om vita blodkroppar”.

Igår valde jag att lyssna på kroppen. Halsont respekterar jag faktiskt. Allt annat brukar jag hantera som den där rösten i huvudet som alltid säger till mig att prokrastinera (jag vet att jag inte är ensam om den där rösten…) uppgiften. Dvs göra tvärt emot!

Idag blir det däremot redovisning (också en brottningsmatch), kettlebells och yoga

Om jag fick önska något, då skulle det vara att min inre röst transformerades till CT Fletcher. Vet du inte vem CT Fletcher är?

Här är några sanningens ord om överträning från CT Fletcher

 

Och en typisk CT Fletcher inspirational. Attityden han beskriver, det är den som skapar guldmedaljer!

Visst, han svär en hel del, men jag tycker att det funkar ändå.

Kommentera