Kategorier
Nytt

Body Radio är en ny favoritpodcast #bodyradio

De flesta podcasts är väldigt insnöade, är det två personer som är intresserade av ett ämne så blir det väldigt nördigt när de hamnar i en podcast.

Fördomsfullt så tänkte jag då, varför skulle det ens vara halvintressant att lyssna på en podcast från Tidningen Body? Faktum är att jag trodde att de inte skulle prata mer än optimering vid styrketräning, senaste hokuspokus och massa annat.

Men sedan blev jag intresserad när jag såg att Anki Sundin hade varit med, för det är en påläst och kompetent person som jag verkligen respekterar.

Body radio

Då insåg jag att jag hade haft fel. Är du intresserad av träning rent generellt så är Body Radiodefinitivt för dig! Alex och Andreas har välsmorda munläder, och babblar på om det mesta. Faktum är att de ofta upprätthåller sig kring vin och snobbar (på ett positivt sätt) runt där. Ibland lyckas de komma in på kraftsport och body building och trots att jag är helt ointresserad av det så lyckas de göra det intressant.

Kommentera