Kategorier
Nytt

Dag 26 – 18 km asfalt på 68 min är aktiv vila

Hade tänkt att ta minst två varv på Sömnlösbanan idag, men ändrade mig klokt nog. Natten bjöd på annat än sömn, vilket är extremt ovanligt för mig. Somnar inte jag på sekunder efter det att jag lagt huvudet på kudden så har jag svårt att somna. Men så var det inte igår kväll. Sen var det massa annat strul som visade att jag inte hade fokus. Då är det inget bra att ge sig ut på skogscykling.

Tog därför beslut på att switcha morgondagens vilodag med dagens skogpass.

Photo

Jag o Tess cyklade fram och tillbaka till Ica Maxi, och mumsade i oss varsin McFlurry. Lyxcykling med fika kan man kalla det! 18 km på 68 minuter är ett bra exempel på aktiv vila. Var lite sliten i korsryggen på vägen illbaka, men det är bara en träningssak.

1 svar på ”Dag 26 – 18 km asfalt på 68 min är aktiv vila”

Kommentera