Kategorier
Träning

Dags för en ny kategori – Träning

Automagi
Automagiskt

Nu känner jag att det är dags för en ny kategori – Träning

Det är definitivt inte för att skryta eller för att ge den som läser dåligt samvete, utan det är för min egen del. Jag vill kunna se när/var/hur/vad jag tränat. Så det blir lixom min egen träningsdagbok, fast jag hoppas ju att kunna inspirera andra med såklart.

Man kan ju nöja sig med materialet som ligger på respektive webbplats, men jag gillar dels att testa nya saker (så då kommer allt vara splittrat runt om på internet) men framförallt så vill jag inte vara beroende av någon annan för att lagra mitt data.

Sättet jag gör det på är att använda twitter. När jag är färdig med en träning så skickas det en tweet. Via twingly’s micro blog sök har jag satt upp sökningar på mitt användarnamn på twitter (@mrhandley] tillsammans med hashtags som #endomondo, #runkeeper, #cardiotrainer, träning och så vidare.

Twingly har en funktion för att spara sökningar som RSS flöden. RSS flödet från sökningen  tar jag in i bloggen med WordPress tillägget FeedWordpress.

Sen kommer det automagiskt in i inlägg i bloggen under kategorin Träning.

 

Kommentera