Kategorier
Nytt

Dålig månad eller var både köttet och anden svag?

Jag vet faktiskt inte, men februari/mars har faktiskt varit ganska usel. Både här och där, psykiskt och fysiskt, fritid och jobb… Få saker som har funkat som jag vill egentligen.

Photo

Det blir verkligen som en spiral, och till slut finns det bara neggo saker och det är det enda som finns. Vet inte exakt hur jag skall bryta det heller, för alla beslut som jag kan ta är obra. Inget är egentligen bra, utan alla är bara fel.

Det känns som att de där viktiga positiva injektionerna med energi har varit för få, för små och för långt mellan dem… All work and no play liksom.

Gör i alla fall ett försök nu att bryta det. Anden och köttet må fortfarande vara svag, och det försöker jag ändra på genom att göra köttet starkt. Det blir bootcamp i grundstyrka den här veckan med klassiska kroppsviktsövningar, så tar jag beslut på hur nästa vecka skall bli på söndag.

Sen får det fortsätta därifrån

Kommentera