Kategorier
DiscGolf

Discgolfträning i solsken

Tog med mig en hög med discar och gick ut på en av ängarna här hemma. Stog och kastade i solskenet i nästan en timme, så jag var rejält stum i armen efteråt. Trots att det är kort gräs och en begränsad yta så blev det lite sköna pauser när jag letade efter discar. En sak jag skall lära vår hund när den är redo är att leta discar. Det kommer jag tjäna mycket tid på 🙂

Imorrn är det Haningetouren igen, 18.00 är det utkast. Mitt enda mål är att inte göra onödiga OB (som förra veckan) utan att spela samlat och kontrollerat. Hellre kort och bra än slarvigt och långt. I mitt tycke är det bara Lillasyster och Storasyster där det är godkänt att få OB. De andra är bara slarv när man får OB på.

Kanske lite hårddraget, med tanke på mitt kanonkast på hål 16 förra veckan. Landade vid bron, fast precis på fel sida om OBlinjen… Nåja, man måste våga lite också.

Satt för övrigt och kollade på hundfrisbee idag. Ser hur kul som helst ut, både för plastkastaren och för hunden. Tanken är att man kastar en frisbee som hunden får jaga efter, och fånga frisbeen i luften.

Så här ungefär:

Discarna är inte så dyra heller….

2 svar på ”Discgolfträning i solsken”

å det finns frisbee i tyg som är skojsamma för att dom flyter i vatten.vi har en till spiff men han gillar inte att bli blöt om magen .Annars älskar han att fånga och leka frisbee

Hehe, skall prova det med. Kommer bli en kul sommar. Portisar är ju lite mer inställsamma till vatten så där finns det ju massor att göra

Kommentera