Jag gillar discgolf. Eller frisbeegolf. Eller vad du nu vill kalla det. Facebook var snälla nog att visa mig att för 8 år sedan så spelade jag med Mats och jag hade en HTC samt editerade video på JayCut. Bägge är borta nu och Mats och jag spelar alldeles för sällan.
När jag googlade så såg jag att jag började spela discgolf 2008, så det är 10 årsjubileeum för mig i år.

Jag är inte lika engagerad i discgolfen längre, men det hann bli några större tävlingar, en del utbildningar (instruktör) och en hel del nyrekrytering till sporten. Nu spelar jag mest på Västerhaninge Discgolfbana (som ligger löjligt nära mig) och nästan jämt är det bara på skoj. Funderar på om jag skulle seriösa till mig i träningen…

Oroa er inte gott folk, det blir Strakbira Invitational i år igen.

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: