Kategorier
Nytt

Ett skitinlägg av mindre vikt

Har funderat på vikt en hel del senaste tiden. Min viktkurva går upp och ner över dygnet som en berg o dal bana, och om du satt i en vagn på den åkturen skulle du få vara med om en hel del tvära kast och hisnande backar. Kommer mer om det i ett annat inlägg, för jag vill lära mig att förstå funktionerna som ligger bakom detta.

Under tiden jag klurat på detta så har jag dokumenterat avslutet, dvs det man spolar ner i toaletten. Bajset liksom.

Photo_1

För att få så rättvisande siffror som möjligt så har jag först kissat, sedan vägt mig. Sen en lugn stund på toaletten och sedan (för det mesta) lättad hoppa upp på vågen igen.

Jag vet inte vad det ler till, mest bara lite halvintressant att se skillnader. Jag har faktiskt en tes om att ju högre förbränning man har, desto mindre avföring kommer det (självklart beroende på vad man äter).

Photo_2

Så hur lättad har jag då blivit? Det varierar kopiöst kan jag väl säga. Glappen i datum beror på att jag inte alltid lyckas komma ihåg ritualen, så då har jag bara struntat i vägningen.

Resultatet ser ut såhär:
400 g 16/1
1000 g 18/1
900 g 19/1
500 g 21/1
200g 22/1
1100 g 23/1
500g 25/1
0g 28/1
800g 30/1

Eller i en graf för er som har svårt för siffror:

Image

Vikten står till vänster, i gram, och det är en punkt per mätning.
Den enda slutsatsen man kan dra av det här är väl att ”det varierar”. Fast just nu har jag inte kunskap nog att säga om det är bra eller dåligt.

Frågor som jag vill ha besvarade:
Bajsar man mindre om man har högre förbränning?
Hur snabbar man upp bajsandet, om det går? (dvs farten genom kroppen)

Låt mig gissa, sånt här har du inte tänkt på innan va?

Kommentera