Kategorier
Livet

Försovning, Skygrill, discgolf, Endura, Turf wars och busmejl.se

20110818-185216.jpg

Vissa dagar blir lite roliga. Inledde starkt med att försova mig. Förutom att det var sämsta dagen i år att försova mig på så var det dessutom en megaförsovning. Vi snackar tre timmar sen…

Blandade möten på jobbet drog ut på jobbdagen, så det blev ingen haningetour idag. Troligen så lär jag lida av dillallergi och sömnbrist på söndag, så jag misstänker att det inte blir så mycket plastkastande då heller.

Testade nya restaurangen SkyGrill i SkyCity idag. Bra pris, bra mat. Riset var blandat med quinoa och det var råris, sånt gillas. Kycklingcurryn var lite tam i mitt tycke, men god annars.

Är lite sugen på en Endurajacka, och mailade chainreactioncycles och cyclecomponents samtidigt. Ingen av dem uppger vare sig rygglängd eller armlängd, vilket är konstigt då det är hyfsat viktigt när det gäller jackor. CRC svarade dessutom att de bara har byst och höftmått. Mailade Endura så jag får väl se vad det blir för svar.

Sitter på jobbet nu och har middagspaus. Väntar på Tess som skulle skjutsa en kompis och hämta hennes otter här på flygplatsen. Samlar kraft för att skriva ett mail till en kompis som jag helst inte vill skiva. Tyngt sånt där…

Mitt beroende av Turf Wars verkar ha gått över, kanske beror på att jag inte kan göra så mycket mer nu utan att knacka koder för att få större mobb och det är så sjukt tråkigt. Det andra spelet som stulit all annan tid är Army of Darkness. Klarade av level50 efter mängder av försök, å det är ju också att se som avslutat.

Har fixat en Izettle dosa med, så när jag år hem den är det dags att testa stenhårt. Appropå testa så ser jag att Pressklubben öppnat igen. Dags att dricka god öl någon helg med andra ord. Säg till om du vill hänga på.

Tipsar om dagens skrattsite. Busmejl.se Nuff said!

Kommentera