Kategorier
Träning

Första intryck av Roadside lemonade och Carribean dream från Syntrax

Jag följer AdrenElins bloggande, för hon skriver roligt och lämnar ibland ifrån sig en del bra tips. Ett av de tips jag pratar om är ett proteinpulver jag inte hade hört talas om. nämligen Nectar från Syntrax.

Tillverkarnamnet Syntrax känns ju sådär, men namnet är inte allt. Enligt omdömena på gymgrossisten är det lättblandat, och smakar inte alls proteinpulver. Någon skrev att man kan äta det direkt från burken!

Lite wild n crazy kanske, men jag slog till på två burkar. En Roadside Lemonade (som jag envisas med kalla roadkill lemonade) och en Carribean Dream.

Mitt första intryck är att det är extremt lättblandat, och det går faktiskt att äta direkt från burken. Roadside Lemonade smakar som Refresher om du kommer ihåg den gamla godingen. Det intressanta är att det smakar inte proteinpulver!

Den där klassiska kvalmiga pulversmaken finns inte. Smakämnena i carribean dream är ganska starka, så det var trevligt att skölja munnen efteråt med lite vatten. Efter att ha smakat en portition var av pulvret så kan jag bara säga att det känns inte alls som det klassiska proteinet jag brukar hälla i mig.

Nu skall jag testa under en längre tid för att se hur det smakar och fungerar.

En direkt nackdel är att innehållsförteckning och doseringsanvisningarna på burken är ganska förvirrande. Jag skall ta lite bilder och uppdatera inlägget när jag gjort det, så kan du se vad jag menar.

 

Kommentera