Kategorier
Livet

Första riktiga inlägget på länge

Den här bloggen har blivit…

Det tycker till och med jag själv. När förstasidan består av dagens armhävningssession och dagen i bilder från instagram, då vet man att det är illa.

Livsbalans? Ja mycket är i balans, men bloggande och aktiviteten i sociala medier har definitivt minskat. Har inte skött till någon av mina andra siter särskilt mycket heller, utan all tid läggs på jobb, familjen, hund och hårda fyspass.

Som alla bloggar så är den här ett tvärsnitt av det jag väljer att publicera. Och just nu är det _väldigt_ mycket jag väljer att inte publicera. Så så kan det bli.

Ett inlägg har legat i pannloben och marinerat länge nog nu. Det handlar om Pannben. Envishet. Fighting spirit. Vilken dag som helst så skall jag få ur mig det. Eller om det blir en önskelista lagom till födelsedagen först. Det vet jag inte…

Testar också ett nytt tema, men det är inte riktigt det jag vill ha.

 

Kommentera