Kategorier
Livet

Fyll i en undersökning, powerpress och Det var inte så lätt att kliva ut ur…

Komfortzonen!

Jag märkte verkligen att jag hittade min gräns för var jag är komfortabel någonstans. Men mitt nya projekt Custservguy har bitvis varit riktigt jobbigt. Jobbigt på det sättet att istället för att filma klipp som jag skall använda så läser jag på om thumb nail optimization, podcast strategier och massa annat. Ja förutom att jobbet tagit en hel del extra tid i anspråk då.

Men nu börjar det röra på sig. Det är ju ganska mycket jungfruerlig mark att bryta just nu. Utöver att ha något intressant att prata om (vilket iofs inte är särskilt svårt, jag har material för många veckor framåt, och nytt kommer hela tiden) så behöver jag vara regissör, producent, ljudtekniker, ljussättare och klippare. Lite kul faktiskt, men utmanande med.

Träffade Björn på FKDV i veckan (ta ett snack med honom om du funderar på videoproduktion för ditt företag!) och pratade mycket om många olika saker. Det är intressant hur tiden bara försvinner ibland när man pratar om ämnen som engagerar. Han fick mig dessutom sugen på att köpa en MacBook Pro… Hmm.. Jag är ju PC människa? Fast ändå, jag filmar med iphone, redigerar och fixar i GarageBand och iMovies på min ipad. Kanske är lika bra att ta klivet rakt ut?

easytransferHittade förövrigt en intressant app till telefon och dator idag. FileDrop heter den. Funkar som Apples AirDrop, men på PC. Så det går att föra filer från ipad/iphone till dator utan att knöla via itunes eller annat meck. Och åt andra hållet med

Utöver det så behöver jag din hjälp. Fyll i den här undersökningen som jag kör, det tar ca 10 sekunder att läsa alternativen och klicka i rutorna. Du hittar undersökningen på http://bit.ly/podcontent

Nu skall jag sortera sopor och logga dem på #crop100. Sedan är det dags att installera Powerpress på Custservguy.com

Kommentera