Kategorier
Livet

Har du provat #zombie spelet

Zombiespelet är perfekt för oss med barnasinnet kvar. Tanken är enkel, du är en överlevare efter zombie apokalypsen. De som är zombier är de som tittar på sina mobiler eller håller mpbilen mot örat. De som har sladd mellan huvudet och telefonen (a k a headset eller hörlurar) är smittade, och det är osäkert om de kommer klara sig eller ej. Du avgör om de skall skjutas eller ej.

Till ditt försvar har du ett skjutvapen (a k a mobiltelefon, systemkamera eller digitalkamera). Alla zombies ”dör” (hur nu det går ihop rent logiskt) av ett headshot. Med andra ord, fotografera deras huvud å har du klarat dig

Står du och väntar på en plats är det ditt ansvar att hålla platsen ren från zombies. Om någon kommer förbi ditt försvar (dvs går förbi dig utan att du fotar) får du minuspoäng. Sitter du på en uteservering eller spelar med kompisar på annat ställe är det bara den som sköt zombien först som får poängen.

Testa på tunnelbanan eller pendeltåget med, jag har tre smittade och fyra zombies på armslängds avstånd nu när jag skriver det här.

Tiden går fortare när man gör ingenting i alla fall. Och att titta på folk är alltid kul

Här är en zombie som nästan smet förbi…

 

 

Kommentera