Kategorier
Livet

Idag var en sådan dag, en sån där speciell dag

Vissa dagar i livet är speciella.

Hmm, fick en leksugen valp i knät, får fortsätta blogga senare…

(20 min senare)

Vart var jag… Jo vissa dagar i livet är speciella. Det händer inte något jättestort eller något ”once in a lifetime” aktig händelse men massa bra små saker som i sig inte är superspeciella, men som hopplussade med varandra gör något betydligt mer än 1+1=2

Frukosten börjde med de magiska orden ”om du leker med Ninja så kan jag duka fram frukosten”. Och sedan fortsatte hon med att plocka bort frukosten, och plocka disken! Efter det, när jag trodde att det inte kunde bli bättre, så började hon dessutom att vika tvätten och plocka undan den.

Inte illa för en 11 åring, eller hur?

Sen var jag ute på en långpromenad med Ninjan. Ut i skogen, över ängarna, runt lite överallt… Testade att släppa kopplet, och låta honom gå fritt.
Det gick hur bra som helst. Han höll sig konstant runt mig i en 10 meters radie. När jag gömde mig letade han upp mig. När jag skickade iväg honom så kom han direkt när jag kallade på honom.
Ögonkontakt hel tiden, och massa gosande och beröm. Hur kul som helst.

20110730-201554.jpg

Han hittade lite svampar med. Vet inte vad det är så dom får stå kvar. Men det var många vi hittade…

20110730-201321.jpg

Efter det drog jag och Jocke iväg till Rudan med småtjejerna och spelade discgolf i Rudan. Vi körde hål 1-5, 16 och 18. Fick till säsongens Bästa kast på hål 1! Discen stannade precis vid grusövergången, in mot skogen. Andra kastet la sig ca 8 meter från korgen. Gjorde en birdie på hål 3 och hål 5.
På hål 16 kastade jag återigen bäst kastet för i år. La mig ca 7 m från korgen!

Träningen med Ann och William har definitivt gett resultat.

Tjejjerna var grymma! Mia har talang. Hennes teknik kan man jobba med, men hon får iväg 30-40 meters kast när hon koncentrerar sig. Och de orkade gå runt, i härlig sommarhetta och gassande sol. Mia skall definitivt få följa med fler gånger.

Hemma var det dags att laga middag. Biffmackor, Jaime Oliver style. Otroligt enkla, sjukt goda.

20110730-201751.jpg

Som sagt. Inget livsomvälvande i sig, men många bra saker som tillsammans blir så otroligt mycket större och jag säger bara, livskvalitet.

Jag vet en perfekt avslutning på den här dagen. Vi får väl se om det går att få till… Återkommer med bilder om det blir så.

1 svar på ”Idag var en sådan dag, en sån där speciell dag”

Kommentera