Kategorier
Livet

Jag skiter i allt, men det skiter jag i…


Riktigt så illa är det inte, men jag har funderat på mål och syfte en hel del den senaste tiden. För en gångs skull känns inte allt helt satt, utan jag har inte järnkoll på vart allt är på väg.

Men mer om det senare, i ett annat inlägg. Det har tagit massa mental kapacitet den senaste tiden bara, så bloggande och annat onlinekör har fått stå tillbaka.

Förutom måndag fredag semester så är det mycket hund. En hel del discgolf och sedan har jag fastnat i ett sjukt roligt spel på ipad:en (alla IOS enheter egentligen). Turf Wars heter det. Rekommenderar det verkligen!

Hela familjen (utom äldsta grabben) är engagerade i Might & Magic på PS3an med. Mycket strategi som i schack. Mycket tur som i ett tärningsspel. Och rollspelsliknande. Testa det, gillar du tetris, backgammon, schack och liknande så kommer du gilla det.

Online så är det väl google+ som är det vikigaste som hänt på länge. Klart intressant att följa vart det tar vägen någonstans. Och extremt roligt att följa alla ”sociala medier experter” som springer runt som yra höns och försöker förklara hur det skall användas. Men de vet inte mer om det än vad du gör, så ta chansen och logga in och se vad det är.

Eller skit i det, jag skiter i vilket 😉

Kommentera