Kategorier
Nytt

Klubbvalet är viktigt. Man vill ha en seriös klubb med bra stämning som lär ut på ett sätt som passar en själv.

Klubbvalet är viktigt. Man vill ha en seriös klubb med bra stämning som lär ut på ett sätt som passar en själv.

Jag sitter framför datorn hela dagarna, och har ett hyffsat resultatorienterat jobb. Jag la nog en vecka på att analysera klubbar, läsa på forum och viktigast av allt, få träningen att passa ihop med vardagen. Inte helt lätt att jobba en hel dag och sedan ha 1h resväg till dojon (om det nu kallas för det i brasse jutsu).

Valet föll till slut på http://bjjcenter.se Ligger bra till, bra kampsportare jag känner rekommenderade dem. Valet var hyggligt enkelt.

Klubbvalet var klart, bjj skulle jag träna och jag skulle göra det på BJJ Center. Sweet. Första träningen efter juluppehållet var 11/1.

Sweet dreams!

Kommentera