Kategorier
Livet

Konsten att svälja mygg och sälja kameler

Eller hur det nu var man sa. Hade en chef förut som konstant lyckades förvirra gamla talesätt. En av mina favoriter blev ”spottar man på stenen tillräckligt länge blir den blöt”. Ehh, jaaaa… Typ lite uppenbart…

Igår var det haningetouren. Gick från gyllene forehands och 40 metersinspel som landade i korg till usla utkast och onödiga OB. Och hur det går när man kasta OB vet vi ju allihopa. @partypinglan ler alltid lite snett när jag säger kasta OB. Vilka scener som utspelar sig i hennes huvud vill jag inte ens veta.

Men åter till gårdagens HT. När jag koncentrerar mig och kommer ihåg att fokusera på alla moment går det riktigt bra. Tyvärr så är det ungefär ett kast av tio just nu. Gick runt på usla 78 kast (målet var under 74) och var mest glad över att rundan var över.

Det stör mig verkligen att jag inte lyckas få till framgångsreceptet. Det är ju svårt att upprepa någonting när jag inte vet vad jag skall upprepa. Nåja, rundan var rolig med Janne och Mattias som sällskap, och det är lätt att hålla humöret uppe när Rudan är så vacker som den kan vara i sommarskrud och sakta nedgående sol

Funderar på om jag borde lägga lite tid på plastterapi, dvs gå ner på fotbollsplanen och bara kasta disc utan krav på precision. En sak som jag definitivt tappade igår var snärten i slutet av kaströrelsen, så diskarna drog totalt oinspirerat mot vänster.

Dagens planer består annars av att bland en sjukt god revbensspjällsmarinad, lägga spår med Ninja, pälsvård och kanske shoppa lite hårdvårdsprodukter.

Nej, produkterna är inte till mig för mitt hör är så kort att tröjan fastnar på huvudet, utan till Ninja. Portugisiska vattenhundar kräver en hel del pälsvård. Och nu när han är inne i ”tovåldern” (dvs när han byter ut valppälsen mot vuxenpäls) så tovar det sig något otroligt. Det är nästan så att jag kan se hur det tovar sig medans jag kammar honom.

Har du drömmar om att bli frisör kan jag definitivt rekommendera en portugisisk vattenhund 🙂 Här skall läggas pengar på olja, inpackningscreme och lite annat smått och gott.

Gårdagagen la jag på massa gratisgottis. Fixade glasögonen hos Synoptik (Ninja skallade mig häromdagen, och glasögonen blev totalt vinda åt alla möjliga håll. Reklamerade mina B&W C5 lurar då vänsterluren slutat funka. På Hifiklubben så kollade de när jag köpte dem, gick och hämtade ett par nya oxh så varsågod. Inget tjafs och snabb service. Så bra önskar jag att alla butiker skötte sin kundvård.

Sedan upptäckte jag att Bineros ”nya” kontrollpanel inte stödjer ipad, vilket gör att jag inte kunde regga de domännamnen jag ville (dags för ett nytt projekt, mer om det senare). Svaret från Binero var att 2.0 panelen byggdes innan ipad fanns. Kommentarer överflödiga…

Kommentera