Kategorier
Livet

Livet är för kort för att övertänkas – just fucking do it #jfd

En sak som händer när man blir vuxen är att allt skall planeras in i minsta detalj. Det skall analyseras, tänkas och undersökas till förbannelse. Och när det är gjort så skall det loggas, analyseras, vridas och vändas…

 

När gjorde du något senast bara för att det är kul? Bara för att du vill?

Fundera på det!

Istället för att vänta in det där perfekta tillfället, istället för att vänta på att det onda går över, istället för att vänta på att du inte skall vara så mätt, istället för att vänta på att du inte skall vara hungrig, istället för att vänta på att det skall sluta regna…

SLUTA!

JFD! Gör det, nu. Nu på en gång. Det blir inte bättre för att du väntar. Gör det på en gång

Just fucking do it!

Det har jag som bakgrundsbild på min ipad. Vet du vad? Det fungerar.

När jag är trött, när jag är kall, när jag mår illa, när jag är varm, när jag är ledsen, när jag är arg, när jag är hungrig, när jag har ont i huvudet…

Då blir jag inspirerad. Just fucking do it.

Kommentera