Kategorier
Livet

Macally Ipad Bookstand – uppföljning nästan 1 år senare

För nästa ett år sedan (23:e september) köpte jag ett fodral till min ipad ett MacAlly Ipad Bookstand.

Då var det ett stylish fodral, väldig businessaktigt och skinande nytt. Nu när det gått ett år är det dags för uppföljning.

MacAlly bookstand är ett utmärkt fodral, och jag har haft det på sedan dagen jag köpte den (förutom när jag badar då, men det är en annan story).

Så jag rekommenderar MacAlly till alla som vill ha ett bra fodral/skal till sin ipad.

Däremot så äldras inte den gråa varianten sådär jättebra. Jag tycker att den börjar se lite skabbig ut, någon annan kallade det för patina. Men innan du kollar på bilderna, tänk på att jag använder ipaden dagligen, och dessutom timmar varje dag!

Framsidan:

20110911-113919.jpg

Det är ”fejkmoccan” som skavts bort/missfärgats av min hand.

Baksidan:

20110911-114042.jpg

Lite fläckar, och en hel del patina.

Insidan:

20110911-114148.jpg

Man kan tycka att insidan borde klara sig bättre än utsidan, men då man håller ipaden i handen så är det insidan man lägger handen mot.

Nu är det dags att köpa nytt fodral/skal. Vet inte riktigt vad jag vill ha, men Iphonebutiken kommer definitivt få ett nytt besök. Bra service, snabb frakt och bra utbud. Och risken är stor att det blir ett nytt MacAlly skal.

Har du tips på ett bra skal till ipad:en?

Kommentera