Missade #bjj träningen – torrsimmade istället

Missade träningen – torrsimmade istället

Missad träningen förut på grund av ett missförstånd. Schemat är omgjort och det upptäckte jag lite för sent. I vilket fall som helst så blev det ingen bjj då, vilket gjorde att jag fick tänka om.

Det jag gjorde då var att torrsimma, att skuggboxas. Vad kallas det för i brasiliansk jiu jitsu egentligen, när man rullar utan motståndare? Kalla det vad du vill men det blev 50 min där jag gick igenom armbar, triangel och omoplata fast utan motståndare.

Jag använde mina anteckningar här på bloggen för att komma ihåg korrekt, och körde igenom teknikerna både snabbt och långsamt.

Det gäller att göra det bästa av situationen, även om det inte blir som man vill.

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: