Kategorier
Träning

MMA Fightsocks låter ju bra och coolt

Funkade bra med träningen förra veckan. Dels CC styrketräningen (som det blev sporadiska pass av) och dels trifecta stretchen (aktiv stretch, typ som yoga).

Men framförallt blev det brasiliansk jiu jitsu. Höll på att glömma, det blev ju lite innebandy med 🙂 men åter till brassejutsun.

Såå skönt att komma igång med det igen. Blåmärken? Javisst! Skrubbsår? Javisst! Inte tillräckligt snabb? Javisst! Inte tillräckligt vig? Javisst!

Kommer gå fort att bli bättre… Men skönt att kunna vara med i skallen och känna vart nästa steg är, istället för att bara följa efter och kontra på den andres initiativ. Lite bättre muskler och teknik på det hela så kommer det bli riktigt bra.

MMA fightsocks. Visst låter det bra? Undras bara när det bytte namn från sockeplast till fightsocks? Tror jag föredrar det senare. Har haft problem med mina miffotår, eller rättare sagt med friktionsbrännsåren som uppstår på tårna. Visserligen är det ett tecken på dålig teknik men mina lite större fötter tenderar att släpa i mattan, och det ger en hel del sår (och det göt ont!)

Såna här sockeplast, nej jag menar MMA fightsocks, skulle kunna vara lösningen…

20120130-124106.jpg

Lite stolt över mig själv som planerade rätt, dvs att jag skulle ta de styrketräningspassen jag orkade med första och andra veckan när jag började med jitsen igen. Första bjj veckan avklarad, nu är det vecka 2!

Kommentera