Kategorier
Livet

Movember är slut

Movember är slut nu. Wifey drar säker en lättnadens suck, för hon har inte varit helt nöjd alla gånger.

Själv så är jag lite besviken på tillväxtfarten. Det gick för långsamt helt enkelt. Hade hoppats på att få till något som gick att vaxa och snurra, men det jag har nu blev mest red neck stylee…

Att det inte skulle bli en cool kungfu musche förstod väl alla, men det hade varit coolt.

Hur det gick undrar du kanske? Ganska bra får man väl säga!

Jag drog in hela 59 kronor, och mitt lag Socialbros drog in hela 48 144 kronor! Bäst i Sverige blev vi. Det är ganska bra måste man väl säga?

Så här såg starten ut. Det var många som tyckte att jag tappade allt från år till ett par månader i ålder. Själv så tyckte jag mest att det drog lite kallt på hakan, för det var åratal sedan jag var slätrakad sist.

Här är jag allmänt orakad, och med en ”mo” som fått gro i en månad. (mo är australiensisk slang för mushe)

Jag tycker movember är en riktigt bra ide. Det började som ett vad i en bar och är nu den insamlingskampanjen som samlar in mest pengar till forskning om mäns hälsa. Så på sätt och vis har jag investerat i mig själv. Jag vill vara frisk tills dess att jag åker vasaloppet som 85 åring (ja det är ett av mina livsmål), och gärna längre med. Så vad kan vara bättre då än att faktiskt göra något, på riktigt.

Att odla mo under en månad har inspirerat åtminstonde tre andra att gå med i Movember. Ytterligare några till har odlat den för att de tycker det är en bra ide. Och jag har pratat ett antal timmar med folk om vad movember är, varför jag gör det och vad det leder till.

Det tycker jag är bra!

Du, tänker du nu att du borde ha hjälpt till? Det är faktiskt inte för sent. Klicka här så kan du stödja kampanjen med några kronor. Det är det väl värt?

 

1 svar på ”Movember är slut”

Alltså, vill du nu ha en kungfuMo så varsågod! Men då får du nog hångla upp nån annan än mig 😉

Kommentera