Kategorier
Livet

MyggA nästa myggmedel i stora #myggmedelstestet

Nu är det dags för Mygga att genomlida myggtestet.

Så här skriver tillverkaren om MyggA

 

Stick mot insekter

 

Aktivt ämne: DEET

 

Mot mygg, knott och andra stickande insekter.

 

Minskar risken för bett av fästingar.

 

Ej för barn under 3 år.

 

MyggA skall enligt flera webbsiter vara aktivt i 5-6 timmar.

 

Jag följde appliceringsanvisningarna med ett helt ny förpackning. MyggA luktar lite citronigt och ganska travligt. Det är lättapplicerat och lämnar inte särskilt mycket spår.

 

På de första hålen var jag helt obesvärad av mygg, medans andra i sällskapet var ganska hårt ansatta och hade svårt att stå stilla. Tyvärr så höll inte den effekten i sig, för sakta men säkert började myggor landa på mig. Först i hårbotten, men sedan även på anklarna och handlederna.

 

Jag uppskattar att MyggA gav effektivt skydd i ca 1 timme utav de 2 1/2 som vi var ute. Jag har hört mycket gott om MyggA innan jag testade det, och på min facebookfråga så var MyggA en av de populäraste myggmedlen.

 

Tyvärr måste jag säga att det fungerade riktigt dåligt, och MyggA kommer inte få följa med mig ut i skogen igen.

Kommentera