MyPad – facebook app för ipad

Jag har testat Facebook appen MyPad för iPad.

Många har klagat på att det inte finns någon officiell facebook app för ipad. Personligen förstår jag inte det, eftersom facebook fungerar hur bra om helst i webbläsaren på paddan?


Men nu har det kommit flera facebookappar på senaste tiden, och jag har testat MyPad. Orsaken varför jag testade den är enkel, det stog att den ser ut precis som twitter appen.

Det stämmer, MyPad är facebook fast med twitters gränssnitt. Jag är personligen oerhört förtjust i twitters användagränssnitt och funktioner, så för mig var det här lika oväntat som välkommet.

Det sköna är också att allt på FB fungerar, så man måste inte göra avkall på något. Faktiskt så tycker jag att många saker blir enklare med MyPad än med webbläsaren.

MyPad finns i två versioner, en gratis (med reklam) och en utan som just nu kostar 7 kr. Så du har ju definitivt råd att testa!

Jag är så van att kolla FB i webbläsaren, så jag kommer hela tiden på mig själv med att ha valt webbläsaren före appen, men varje gång jag väljer appen så blir jag glad över det smidiga gränssnittet och de bra funktionerna. Det tar tid att lära en gammal hund att sitta tydligen…

Join the Conversation

2 Comments

  1. Du bör studera dina privacy settings när du använt denna app för iPad. De ändras.

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: