Kategorier
Livet

Nu får experimentet vara över

Tack för att du stått ut med ett experiment.

 

Du känner igen startsidan på bloggen va? Jag och några till bestämde oss för att genomföra ett experiment. Vad händer om man är mer aktiv på instagram och använder dem som bildinlägg enbart?

Två av dem andra har tappat rejält i trafik, men att en mode/träningsbloggare skulle öka i trafik under experimentet trodde ingen av oss.

Så här ser min trafik ut (experimentet började 13/3):

Visst har trafiken minskat, men betydligt mindre än vad jag trodde. Och dessutom är det påsk, så de sista dagarnas minskning är typisk för årstiden.

Sedan håller jag på att snöa in på magi nu verkar det som. Kommer mer om det så småningom. Är också i slutfasen att byt ut sidekick mot sidekicker. Sidekick är gamla datorn och sidekicker är nya datorn. Det är också lite magi, känns som svart magi att få vissa saker att fungera som jag vill. Den här gången blir det en duoboot med W 7och ubuntu.

 

Kommentera