Kategorier
Livet

Prestera Mera – en pod för dig som gillar detaljer

Prestera Mera har snabbt blivit en favoritpodd för mig. Tommy och Simon som ligger bakom podden gör ett lätt ”nutty professor” intryck, och det märks tydligt att de har koll på forskning och sina respektive kompetensområden. Ibland blir deras sidosprå lite irriterande, men det är en del av charmen och stå ut med de värsta klavertrampen så kommer du ta till dig stora mängder ny kunskap.

prestera meraPrestera Mera är en podd som djupdyker i forskningsdetaljer, som misslyckas kapitaltvarende gång det är huvudräkning involverad och som har en skön vetenskaplig humor. Lyssna till exempel på bikarbonatavsnittet, att ladda med 125 muffins per dag *fniss*

Men det de gör som är så fashinerande (och fram för allt användbart) är att de tar forskningen och resultaten därifrån och lyfter upp det till enkla och användbara tips.

Se till exempel den här listan på 12 tips för att förbättra din prestanda under 2016. Det finns evidensbaserad forskning bakom varje tips och de visar på hur du inte bara teoretiskt skall göra, utan också skall kunna använda dig av det i din vardag

Prestera Mera har mer fokus på konditions/uthållighetsidrotter än något annat. Vissa av insikterna de levererar kan du använda om du har ett styrkefokus i din träning.

Kommentera