Kategorier
Livet

Ryggont, discgolf och cykling

Söndagar är Haningetourdagar. Igår hade jag riktigt svårt att nå ner till golvet, och ryggen strejkade nästan hela dagen. Det är ett tecken på att jag är otränad, och att det är dags att bygga muskler igen…

Det kanske var därför discgolfen idag gick så uselt? ”High score” på hål två. Har aldrig kastat 8 kast på det hålet tidigare… Nu har jag bara en putterrunda kvar, innan det är dags att kliva upp och kasta midrange och drivers. Jag kastar längre och säkrare nu, så det skall bli intressant att se hur det blir med andra discar.


Så här ser det ut med en gps tracker när man spelar… Skall ta en korrekt runda utan uppvärmning, utan start på hål 6 och utan efterträning när jag har tid.

Vad resten av dagen bjuder på vet jag inte, men havsbad med Ninjan och lite upptäcksfärd vid Gålö vore inte helt fel. Behöver kurera ryggen med, för jag känner att det bara blir sämre o sämre…

Kommentera