Shit va jag åkte på stryk, strypt och armlåst. Nu börjar det bli kampsport

Imag0217

Shit va jag åkte på stryk, strypt och armlåst. Nu börjar det bli kampsport.

Bryta gard o kliva bak i combat base funkar. Side fattar jag och nu var det dags för americana, ett armlås som är en typisk nybörjarfälla.

Fan vad ont americana gör. Axeln håller på att gå ur led direkt, utan att man behöver ta i. Obehagligt effektiv!

Sitout är en kul teknik där man vänder hela kroppen 180 grader, från att magen är ner i golvet så säger det bara swoosh så tittar man upp i taket.

Tyvärr sliter den fruktansvärt på knän o tår för en stackars nybörjare.
En tå bruten/brutalstukad.

Sparringen var roligare, men fruktansvärt mycket jobbigare. Teknik, näe muskler och vilja. Käken fick massa smällar, jag behöver ett tandskydd.

4 Comments

 1. Ola

  Jag och min kompis trodde vi båda åkt på typ halsfluss men det var endast sviter från måndagens strypningar 🙂

 2. Mosade Tår

  Hahaha. Eller när man tränar posture i side och bottom skall hålla höften och halsen. Hade svårt att svälja dan efter. Oj, vilken titel på ett inlägg. “Jag suger – har svårt att svälja”

 3. Ola

  Eller hur! Släng in titeln “Jag suger – har svårt att svälja” en inklippt bild på någon skaplig donna och öka antalet som tittar på din profil med 50000% Gillar dessutom dessa sköna översättningar, precis som du skriver över att “räka”

 4. Mosade Tår

  Hmmm, kanske skulel byta profilbild? Inte för att det är sant iofs… Näe. Men det kan nog bli ett sånt inlägg snart.Kul att du gillade svenskifieringen 🙂 Vi hade en lång diskussion om det efter träningen.

Leave a Reply