Kategorier
Livet

Skall man rekommendera någon utan att ha lyssnat på första försöket?

Jag har ju rekommenderat Petra Axlund tidigare, och gör det fortfarande. Nu har hon kommit ut som podcasta med, med sin podcast The Inner Strength. Det är stort, och bara att gratulera! Jag har inte hunnit lyssna på podcasten än, men det kommer så snart lyssningskön är avklarad.

Faktum är att Petra gör något som jag funderat på ett tag. Jag har en ganska bra podcastide, och ett format som jag tror kan vara lockande. Men det är det där med tid… Har inte hunnit gå igenom konceptet ordentligt än. Och den personen jag tänkt mig som sidekick har jag inte ens pratat med. Som sagt, någon gång så. Tiden finns definitivt för att spela in den, men sedan skall det redigeras etc etc…

Fast skall man podcasta så är jag övertygad om att man behöver två varianter och tre distributionskanaler. En ljudpodcast (för itunes och webben) och en videopodcast (för itunes och youtube). På så sätt får man med länkbeten, enkelhet att konsumera och att man finns där tittarna vill konsumera ens material.

Vad gäller podcasts så kan jag rekommendera iCatcher https://itunes.apple.com/se/app/icatcher!-podcast-app (det är något som buggar med blogsy just nu så jag kan inte länka den 🙁 )

Vilka podcastspelare är bra till android?

 

Kommentera