Kategorier
Träning

Skrattfest på dagens #bjj pass med bl a sittande guard och hand fight

Mitt knä har varit lite ömt de senaste dagarna, så vad kan vara bättre än ett pass brassejutsu. Innebandy hjälpte inte, tabatas hjälpte inte, kettlebell swingar hjälpte inte, men det blev i alla fall inte sämre. Sedan hoppades jag på att det skulle vara ett pass på klubben som inte var så hårt på knäna.

Boy oh boy, sittande guard är inte min starka sida. Inte ”krabbgången” heller. Fast shitt pommfritt vad kul det är. Speciell som jag känner att styrkeuppbyggnaden jag körde i höstas faktiskt ger resultat. Inte ör att jag vare sig är stark, snabb eller vig, men det är bättre än förut i alla fall.

Jag spelade in ett Vineklipp för att visa träningen, men det slarvade vine bort 🙁

Lika roligt som bjj är, lika utmattande är det. Tog ett självporträtt efter träningen:

Nuff said!

 

Kommentera