Kategorier
Livet

Sveriges bästa skoaffär

Nej, det här är inte köpt reklamplats. Det är min åsikt, helt utan påverkan från butiken.

Mina nuvarande ”discgolf skor” har dött. Du vet hur ”döda” skor luktar v? Det spelar ingen roll hur många luktbollar, nätter i frysen eller skodeodoranter man kastar på dem. Lik luktar. Så är det bara.

Därför var det dags att ta en tur till Sveriges bästa skoaffär – Grand Shoes.

Ehandlare och ni med fysiska butiker, ta Grandshoes som ett benchmarkexempel på hur ni skall göra

Webshoppen

Innehåller egna foton på produkterna. Inga förproducerade tillverkarbilder här. Texterna är inte heller tillverkarens, utan skrivet med den tonen som grandshoes vill ha. Dessutom mäter de alla skor och vet hur exakt den skon är i förhållande till en nomalläst eller normalstorlek, och skriver ut det!

Butiken

Visserligen är det en liten butik/showroom som blir lite trång ibland. Men det gör inget för allt som finns på webben går att prova i butiken. Men det viktiga är inte lokalen, utan engagemanget och serviceviljan.

Ta mitt senaste besök till exempel. Fredrik hälsade med förnamn (handlare, uppmärksamma alltid återkommande kunder) och när det var min tur så beskrev jag vilken typ av sko jag ville ha (typ trailrunning, vara ute hela dagen, måste tåla att vara blöta en hel dag) och Fredrik kommer ut med två par skor.

Det var olika storlek, men bägge passade perfekt. Jag har dessutom Kalle Anka fötter (stora, väldigt breda och höga över vristen) så det brukar vara knepigt med passformen. Skorna Fredrik kom med var i olika storlek, men bägge passade perfekt! (Handlare, kan er produkt!). Jag sa alltså inte vilken storlek jag har, utan Fredrik kom ihåg vilken typ av sko som passar mina fötter.

 

Det blev ett par Columbia Master of Faster. Jag hade köpt ett par skor till utan att blinka, men just nu så var gränsen ett par skor…

Letar du efter lite större skor, sådana som köpladorna inte tar in, så är Grand Shoes dit du skall bege dig.

Det var tjockt med folk i butiken, så jag han dessvärre inte snacka med Fredrik, men det verkar som att det går bra. Kul, för butiker som dessa har definitivt en plats att fylla. Specifikt nischat utbud, med grym service, bra priser och samma köpupplevelse på webben och i showroomet. Så skall en slipsten dras!

Kommentera