Kategorier
Livet

Tillskott, Ryan Air och skattjakt

Har läst mer på flashback i tråden om smash n grab kuppen mot väskaffären. På något sätt så känner jag mig smutsig när jag gör det, för där är det verkligen fullt med foliehattar, rasister och andra lågpannade individer. Men det är som ett myggbett. Svårt att låta bli att klia liksom…

Inom BJJ världen så är Stephan Kesting känd, och han har skrivit en bra text om tillskott. Jag tycker den är värd att läsas. Hand åsikt om follow the money är riktigt bra. Fundera på det nästa gång du läser om en atlet som höjer något till skyarna!

det här är inte reklam, men det handlar om en reklamkampanj. SBAB gömmer nu sparkonton med 1000 kr på runt om i landet. Tyckte det var en rolig ide, men jag tror inte det blir viralt. Däremot finns det bra med tillfällen att följa upp och spinna vidare i sociala media.

Ryan Air är alltid kontroversiella. Många har en åsikt om dem och eftersom jag arbetar för Swedavia så håller jag mig neutral i vad jag tycker.Värmlands Folkblad har en ledarkrönika om Ryan airs agerande vilken är ganska läsvärd, oavsett vad man tycker om Ryan Air.

En alldeles banal och trivial blog fylld med ordvitsar är Jennies Banalt. Det är ganska snabb och enkel läsning som ofta slutar i ett stilla leende.

Utöver det så känner jag verkligen ett behov att tipsa om The Micro-phone.

Det är en kampanj på Indiegogo som pågår just nu, där målet är att ta fram en liten och lätt mobiltelefon. Och ett enkelt spårningsdevice.

Den skulle vara ”rolig” att ha, men mycket mer än rolig tror jag inte att den kommer att bli. Har du inte varit med och sponsrat något på kickstarter/indiegogo så tror jag att du skall låta bli den här.

Det finns så mycket som kan gå fel i samband med kampanjen.

 

Kommentera