Kategorier
Livet

Ute på djupt vatten

Jag, @partypinglanse och @ninjawaterdog var ute på en skogspromenad och pratade om allt möjligt från hunddejter, affärsideer och bloggar och då hamnade vi in på en affärside vi diskuterat tidigare.

Förut så har den varit lite knepig, då det krävt att kan skulle skicka sms/mms till en server och uppdatera innehåll, och det tror jag att de flesta är för lata för att göra. Men nu, i apphysterins livstid, tror jag att det är läge att realisera den här iden.

Den löser ett problem som många i västvärlden har. Den lättar upp ett dåligt samvete. Den underlättar vid jul, påsk, midsommar och andra tillfällen.

Glad i hågen satte jag igång att läsa på om android utveckling, och har nu installerat ett SDK. Hitintills har det största problemet varit att konfigurera HTC telefonen och datorn så att de förstår varandra. Inte helt kul att lägga timmar bland dos kommandon, driveruppdateringar och omstarter. Det kostar att ligga på topp…

Kvar nu är att läsa på om TinyDB, webbkopplingar och android SDK. Först blir det väl hello world appar, men efter det har jag en ide om en score card app som kan vara lite intressant. Sen är det dags att släppa sargen och utveckla alfa releasen av min ide.

Men jag/vi har hunnit med massa skoj här hemma med. Testa lite olika spel som Deathspank och Dungeon Alliance. Låtit Ninja träffa en vuxen hund (vilket gick otroligt bra och det blir bad-date senare i veckan). Ätit god efterrätt i två omgångar.

Lugn och skön sommar helt enkelt.

Appropå djupt vatten


Typ så känns det. Det stora okända framför en. Tryggheten bakom. Nåja, det skall nog gå bra. Bara att ta ett djupt andetag o hoppa i lixom. Hur svårt kan det vara?

Kommentera