Kategorier
Livet

Vad gör du i helgen då

Vad gör du i helgen då?

Min helg kommer innehålla tre viktiga milstolpar:

Cykla


Min nya cykel levererades idag, en skön cycklocross från Kona. Fick tag på en Kona Jake 2010 som Chainreactioncycles hade till bra pris (mer om den leveranscirkusen och @Chain__Reaction inkompetens i ett annat inlägg. Utseendet var helt rätt, och komponentnivån var rätt med.

Snart är det dags att cykla till jobbet, har kollat ut en rutt på ett ungefär. http://bit.ly/tour-de-arlanda
Tour-De-Arlanda är dessutom så trevlig att blir jag trött på vägen så kan jag stanna till och ta Arlanda Express från centralen

Haningetouren
Mer discgolftävling. Torsdagens upplaga av HaningeTouren gick katastrofalt. Kan du bokstavera till sistaplats?
L – O – O – S – E – R typ…

Första kastet gick riktigt bra, rakt, lågt, stabilt och dit jag siktade. Andra kastet? Fråga inte. Inspel, det är väl att man lägger disken lagom långt/nära från korgen så att man måste välja mellan en lååång putt eller ett kort inspel till. Varför jag puttade två gånger på varje hål? Måste vara för att det är så kul att putta eller något.

Hundvalpar
På söndag skall vi åka och träffa hundvalpar. 4/6 blir vi med hund (det har väl varit uppenbart va?) och förberedelserna pågår för fullt. Det roliga är att jag har läst mer böcker och gjort mer efterforskningar nu, inför att vi skaffar hund, än vad jag gjorde innan vi skaffade barn.
Nu har det ju gått bra med kidsen, och jag tror inte att de har lidit någonting av att vi inte hade full koll på de senaste sanningarna förpackade i bokform.

I sann Belgisk anda tror jag att jag behöver åka förbi Apoteket Gröna Skylten med. Förstår du inte? Cycklocross får väl anses vara en hyggligt Belgisk ”uppfinning”. En St Feuilien blir nog bra…

Visst borde man kunna kalla det för dop eller något? Går världen under imorrn så kanske det inte spelar så stor roll.

Kommentera