Kategorier
Livet

Vad kallar man en som går ut med andras hundar?

Jag kallar henne min fru 😉

Skämt o sido, sommarens stora arbete har varit att coacha Tess i att starta hennes nya företag, att hjälpa till med affärsmodell, budget och marknadsföring. Dvs mina vanliga styrkor.

Vårt team är ganska starkt i och med det att jag är van vid affärer, kalkyler och försäljningsarbete medans Tess är mer kreativ och kan se hur en logga borde se ut, hur orden borde ligga för att det skall kännas rätt för kunden och vilka färger som passar bra tillsammans.

Grisen och Jag – hundrastare

Hundpromenader i södra stockholm
Grisen och jag

Allt det här tillsammans har blivit hundrastarföretaget Grisen och Jag. Det Grisen och Jag gör är att gå ut med hunden när ägaren inte kan. Det är inte ett hunddagis, utan Grisen och Jag åker hem till hundägaren, hämtar ut hunden, rastar den och släpper sedan in den igen.

Busenkelt i mitt tycke. Som att ha en barnflicka som kommer hem och passar barnen istället för att behöva lämna på dagis. Tidsbesparande är det – och man slipper risken att hunden blir smittad av andra.

Hundrastning

Vad kallar man det då? Dogwalker? Hundrastning, Hundpromenerare? Eller all of the above som det stod i MAD flervalsfrågor:) Jag vet inte. Men det jag vet är att det är väldigt roligt att gå ut med andras hudar. Jag har nämligen hjälpt till som praktikant på Grisen och Jag, både vid nykundsbesök och vid rastningsbesök.

Jag vill bara påpeka en sak. Jag är vare sig ”Jag” eller ”Grisen” i det här. Jag är Tess, och Grisen är ”storhunden”, dvs Ninja

 

Kommentera