Kategorier
Livet

Veckans träning och slappar helg förutom en besvikelsens promenad till boblebee

Brassejutsu, kettlebells, tabata, yoga, chins, triceps, innebandy. Det är en bra träningsvecka det.

Här behövs inga ursäkter! Nu gäller det bara att gasa på. Nästa vecka blir det mer BJJ. Och mitt knä väljer jag att inte känna efter så noga i. Open guard kan ställa till det lite när någon försöker svepa en. Men som sagt, det är ingen ko på grisen…

Min helg har varit lugn, väldigt lugn. Lördagen blev mat och väskfokus. Bo Ssam är en rätt som är sjukt enkel, men kräver många timmar att laga. Eftersom hunden käka sopor i fredags och var ”lite” dålig i magen så studsade jag snabbt ur sängen på lördag morgon (fick sova 4 timmar längre än en vardag, så jag var pigg ändå) och tog honom på en promenad.

Väl inne så var det bara pick o suss in i ugnen med köttet. Åkte in till stan och tog en promenad från centralen till Korean food på luntmakargatan (ssamjang och saltade räkor) för vidare apostlatransport till Säck och prova ryggsäck. Tyvärr hade de inte Momentum 34 inne men den kommer snart.

Sedn blev det lite race med Mats och Emma då de ville ses i Mood gallerian. Det är en bit att gå från Säck på Norrtullsgatan till Mood på Norrlandsgatan, och dessvärre så spöade M&E mig med minst 30 sekunder, så jag blev en rutten fis.

Efter lite näring (85 kr för en baguette med ost och skinka…) så väskkollade vi på Boblebee. seriöst Boblebee, hur sopiga får man vara? Vi kunde inte få svar på enkla produkt frågor. Enligt personalen i butiken finns inte Metron 17 och när de blir överbevisade så kan de, trots att de lovade, inte plocka fram den från lagret.

i boblebee butiken finns det en bubblerygga som kostar över 10 000 kr. ”Det är något med materialet” var det hjärndöda svaret på frågan varför den kostar så mycket. Ett varumärke som boblebee lever på coolhetsfaktor och kopplingen till extrema situationer och att man klarar dem med en boblebee rygga. Att vare sig kunna produkterna eller kunna stå för prissättningen… Anknäbb, silikonbröst och något annat oidentifierbart verkar vara prioriteringarna, inte att man kan kan produkten och lever varumärket.

Uselt!

Kvar i mitt ryggsäcksdilemma är nu Origin och Osprey. Suck…

För övrigt borde jag nog skriva något om mitt problem med hörlurar. Fast det får bli ett annat inlägg.

 

Kommentera