Kategorier
Livet

Vissa (läs @partypinglanse ) kan delegera

För ungefär fyra år sedan fick jag ett telefonsamtal. ”jag har gett dig jobb nu, jag har rivit en vägg”. Ungefär så lät det. Det var starten på Projekt Köket och Projekt Hallen.

Nu, typ 4 år senare, är vi nästan klara med hallen och nästan klara med köket. Snacka om Arga Snickaren varning på den…


Vi började valpsäkra här hemma förra helgen. Och då slängde vi sjukt mycket saker som hamnat i ”spara högar” på olika platser här hemma, sånt som man egentligen borde kunna slänga direkt. Nu när det är borta så fick vi ju massa (nåja, definitionsfråga, mer än tidigare är väl mer korrekt) utrymme.

Vilket gjorde att det fanns utrymme att måla klart nästan alla väggar i hallen. @partypinglanse skulle börja, och jag göra lite andra saker. När jag sedan stod där med penseln i handen och insåg att jag hade tvättat väggarna, maskerat det som inte skulle målas och att det var jag som målade, då kom jag på det.

Jag hade återigen gått på Handley klanens grymma förmåga att delegera.

Vissa människor kan delegera, med Handleyklanen har en kuslig, nästan magisk förmåga att delegera. Man gör saker tillsammans, men rätt vad det är så inser man att Handleysarna har delegerat bort alla uppgifter och det är man själv som gladeligen står och gör alla uppgifterna.

Nu är det inte så jämt skall jag väl tillägga, men den här gången åkte jag på det.

Man köper en hund och det slutar med att man står och målar. Märkligt…

Imorrn är det dags. Då hämtar vi Ninja!


Springa fort måste man träna på


Smyga Ninjastyle i gräset. Kanske inte helt rätt camoflage?

2 svar på ”Vissa (läs @partypinglanse ) kan delegera”

Fy sjutton vad söt!!! Kanske en blivande ”hämta-disc-golf-vovve” 🙂 /Anna-Carin

Kommentera